Gyakran ismételt kérdések

Hány éves kortól érdemes jönni?
8-10 éves kor a minimum a tanfolyamokra, felső korhatár nincs.

Hogyan tudok jelentkezni egy B-art tanfolyamra?
Töltsd ki a jelentkezési űrlapot a Rajztanfolyam/jelentkezés menüpontban: név, életkor, mobil tel szám (diáknál a szülői szám is kell), tanfolyam neve (pl. rajz, kezdő), tanfolyam városa (ha csorvási vagy és rajzra jössz, akkor is Békéscsaba, mivel ott lesz a tanfolyamod), és ami nagyon fontos…a tanfolyam dátuma (pl. 2010 szept. 18-tól).

Kell-e tehetség az adott tanfolyamhoz?
Nem kell! Tanfolyamaink egyedisége, hogy hétköznapi tudású emberek is, önmagukhoz képest hihetetlen dolgokra lesznek képesek! Nézd meg kiállításunkat a Csaba Center földszintjén, és láthatod saját szemeddel!

Ha profi vagyok az adott területen, akkor minek jelentkezzek a kezdő tanfolyamra?
Másik sajátossága a tanfolyamainknak, hogy a nagyon ügyes emberek, még tovább tudnak fejlődni, sokat és sokrétűen!

Gyanús az egész, ez egy nagy szemfényvesztés!
Igen, jogod van ezt hinni. Manapság annyi reklám van, a csapból is az folyik. Mindenkinek elege van a sok hiper-szuper izékből… mi ezért is mutatjuk meg pl. a JAR tanfolyamaink eredményét a Csaba Center földszintjén!A másik válasz, hogy ezeken a tanfolyamokon olyan tananyagok vannak többségben, amiket más fejlett országokban (Nyugat-Európa, USA) évek, vagy évtizedek óta alkalmaznak, csak ugye ide minden sokkal később érkezik el!

Miért ennyi egy tanfolyam, miért nem olcsóbb?
Mindennek megvan a maga értéke. A tanfolyamainkon megszerzett tudással már másnap több 10.000-t meg tudsz spórolni. A tanfolyam olyan erős önbizalmat fog adni, hogy bármely területen nagyobb sikereket fogsz tudni elérni, mint az emberek 90%-a.